Balance #016 - Mixed by Agoria

Friday, October 8, 2010

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Balance sorozat a legelismertebb DJ mixlemezek között említendő. Ami a top szériák közül mégis kiemeli az a bátor és naprakész DJ választása az ausztrál kiadónak. Mindig az áttörés előtt vagy éppen nem sokkal utána álló művészeket sikerül találni akik általában a lemez után komoly nemzetközi karrierre számthatnak. Az utolsó előtti lemezzel vált végleg ismertté világszerte Joris Voorn például.


A sokoldalú francia Sébastien Devaud (ejtsd: Agoria) ugyan nem épp felfedezés előtt áll, mégis elképzelhetetlen hogy a rivális kiadók (GU, Renaissance) valamelyik hivatalos CD-jét mixelje. Különleges dinamikus és szerteágazó stílusa miatt legalább annyian rajonganak a zenéiért, mint ahányan elfordulnak tőle különc elvei miatt. Nem mellékesen túl van már egy major mixlemezen (ez az At The Controls még 2007-ből) mégis számíthatunk tőle komoly meglepetésekre.

“Az egész lemez koncepciója az egyensúly megtalálása. A végcél az, hogy ez ne csak egy DJ válogatás legyen, hanem a megtestesülése az én zenei hitvallásomról. Mindegy, hogy egy edit szól vagy az eredeti zene maga; mindegy, hogy 3-4 zene pörög egyszerre vagy csak egy; mindegy, hogy exkluzív, klasszikus, experimentális vagy bizarr zenét hallunk, a lényeg, hogy a hallgató elveszítse a fonalat majd egy perccel később újra felvegye ugyanazt a lemez egyensúlyának köszönhetően” – foglalta össze a gondolatait Seb a Balance 016-al kapcsolatban. Már várjuk azt a mixlemezt amelyhez a szerző azt fűzi kommentárként, hogy “Ez a lemez nem akar több lenni csak egy szórakoztató DJ-mix”…


Artist :: VA
Title :: Balance 016 Mixed By Agoria
Company :: EQ Recordings
Catalognr :: EQGCD029
Genre :: Electronic
Year :: 2010
Url :: http://www.myspace.com/agoriagoria

Grabber :: EAC
Encoder :: LAME
Source :: CDDA
Quality :: VBRkbps / 44.1kHz / Joint-Stereo
Playtime :: 126:06 min
Size :: 181.58 MB

Download: Balance #016 - Mixed by Agoria
Pass: syres.try.hu

0 comments:

Post a Comment